Has anyone had this Servbot problem?

    Share
    avatar
    LordGarza
    Official Writer
    Official Writer

    Male Posts : 425
    Join date : 2011-07-23
    Age : 22
    Location : Mexico

    Has anyone had this Servbot problem?

    Post by LordGarza on Sat Sep 17, 2011 2:12 am

    Well, today I entered the devroom to see what had happened there, and found that my servbot number went missing. I had to request another number and now it's a hell lot higher number than the one I had :/.
    avatar
    Skybane Zero
    DASH Writer
    DASH Writer

    Male Posts : 206
    Join date : 2011-07-19
    Location : Resistance Base

    Re: Has anyone had this Servbot problem?

    Post by Skybane Zero on Sat Sep 17, 2011 2:24 am

    Just about everyone at the Devroom. Undecided


    _________________
    avatar
    LordGarza
    Official Writer
    Official Writer

    Male Posts : 425
    Join date : 2011-07-23
    Age : 22
    Location : Mexico

    Re: Has anyone had this Servbot problem?

    Post by LordGarza on Sat Sep 17, 2011 3:00 am

    That's pretty bad. I'll have to change my "Servbot #004511" to "Servbot #????????" Oh well, Just realized my new servbot number has also gone missing since last time I logged in :/ Maybe I'll have to change it to a "Servbot #000000"
    avatar
    Skybane Zero
    DASH Writer
    DASH Writer

    Male Posts : 206
    Join date : 2011-07-19
    Location : Resistance Base

    Re: Has anyone had this Servbot problem?

    Post by Skybane Zero on Sat Sep 17, 2011 11:16 am

    I'm actually surprised you were able to get a new one. Most are even having trouble enrolling for new Servbot numbers. Sad


    _________________
    avatar
    MaestroMaharg
    DASH Designer
    DASH Designer

    Male Posts : 465
    Join date : 2011-07-19
    Location : Canada

    Re: Has anyone had this Servbot problem?

    Post by MaestroMaharg on Sat Sep 17, 2011 12:28 pm

    This happened to me a long time ago. I don't even remember my old Servbot Number, now it's something like #3---
    avatar
    LordGarza
    Official Writer
    Official Writer

    Male Posts : 425
    Join date : 2011-07-23
    Age : 22
    Location : Mexico

    Re: Has anyone had this Servbot problem?

    Post by LordGarza on Sat Sep 17, 2011 1:25 pm

    Oh well, I don't even care about it now. I can't also get another number. Maybe it's the beginning of the end for the devroom... who knows?
    avatar
    Adrian2040
    Admin and Lead Director
    Admin and Lead Director

    Male Posts : 648
    Join date : 2011-07-19
    Age : 24
    Location : Lima, Peru

    Re: Has anyone had this Servbot problem?

    Post by Adrian2040 on Sat Sep 17, 2011 2:15 pm

    I just went to Capcom-Unity and I still have my old Servbot number. No problems here.


    _________________
    avatar
    LordGarza
    Official Writer
    Official Writer

    Male Posts : 425
    Join date : 2011-07-23
    Age : 22
    Location : Mexico

    Re: Has anyone had this Servbot problem?

    Post by LordGarza on Sat Sep 17, 2011 2:28 pm

    I just went there again, and..... I got a BRAND NEW servbot number!

    EDIT: reloading the page killed it, had 3 different servbot numbers and waiting for the fourth.
    avatar
    Rockman Striker
    Official Artist
    Official Artist

    Male Posts : 211
    Join date : 2011-07-22
    Age : 24
    Location : Mexico

    Re: Has anyone had this Servbot problem?

    Post by Rockman Striker on Sat Sep 17, 2011 3:18 pm

    I lost my number too, I was #875 I was proud of having 3 digits...
    avatar
    General Specific
    Lead Designer
    Lead Designer

    Male Posts : 1059
    Join date : 2011-07-19
    Age : 21
    Location : McKinney, TX

    Re: Has anyone had this Servbot problem?

    Post by General Specific on Sat Sep 17, 2011 3:35 pm

    Lost mine a long time ago—CU's pretty flawed code-wise, but there's so much complexity to its system that there's really too much to be fixed.


    _________________


    Let's not get nosy, bub.
    avatar
    LordGarza
    Official Writer
    Official Writer

    Male Posts : 425
    Join date : 2011-07-23
    Age : 22
    Location : Mexico

    Re: Has anyone had this Servbot problem?

    Post by LordGarza on Sat Sep 17, 2011 3:38 pm

    My last number was something like #0014511 i think.
    avatar
    General Specific
    Lead Designer
    Lead Designer

    Male Posts : 1059
    Join date : 2011-07-19
    Age : 21
    Location : McKinney, TX

    Re: Has anyone had this Servbot problem?

    Post by General Specific on Sat Sep 17, 2011 4:36 pm

    I was #125, and I'm not getting a new number simply because #125 is an awesome number.


    _________________


    Let's not get nosy, bub.
    avatar
    LordGarza
    Official Writer
    Official Writer

    Male Posts : 425
    Join date : 2011-07-23
    Age : 22
    Location : Mexico

    Re: Has anyone had this Servbot problem?

    Post by LordGarza on Sun Sep 18, 2011 2:26 am

    You don't have to. I did it because I thought "Meh, maybe I'll get my number" but was surprised with a really high number.
    avatar
    nikklament
    Official Multitasking Developer
    Official Multitasking Developer

    Male Posts : 47
    Join date : 2011-07-22
    Age : 24
    Location : Greenville, NC

    Re: Has anyone had this Servbot problem?

    Post by nikklament on Tue Sep 20, 2011 7:13 am

    I used to be #14507, I think, but I lost my number a while ago.
    avatar
    LordGarza
    Official Writer
    Official Writer

    Male Posts : 425
    Join date : 2011-07-23
    Age : 22
    Location : Mexico

    Re: Has anyone had this Servbot problem?

    Post by LordGarza on Tue Sep 20, 2011 9:30 pm

    I was 4511 Sad
    Not the first one but sure not as HIGH as a 15000 ;D
    avatar
    Skybane Zero
    DASH Writer
    DASH Writer

    Male Posts : 206
    Join date : 2011-07-19
    Location : Resistance Base

    Re: Has anyone had this Servbot problem?

    Post by Skybane Zero on Sat Oct 29, 2011 2:27 am

    And now the Servbot number system has been removed completely from Capcom-Unity.
    Nice, Capcom, real nice.


    _________________
    avatar
    LordGarza
    Official Writer
    Official Writer

    Male Posts : 425
    Join date : 2011-07-23
    Age : 22
    Location : Mexico

    Re: Has anyone had this Servbot problem?

    Post by LordGarza on Tue Nov 01, 2011 3:22 am

    Oh, really? that's just bad. I don't know why but I have a feeling that Capcom will soon erase the devroom and all the information with it. Anyone feels the same?
    avatar
    MaestroMaharg
    DASH Designer
    DASH Designer

    Male Posts : 465
    Join date : 2011-07-19
    Location : Canada

    Re: Has anyone had this Servbot problem?

    Post by MaestroMaharg on Tue Nov 01, 2011 5:03 pm

    I thought that I heard the North American Devroom would be staying open for a long time, with limited content, at least. But even if it does, we have some deticated individuals archiving the content, isn't that right?
    avatar
    Leonel
    Official Multitasking Developer
    Official Multitasking Developer

    Male Posts : 68
    Join date : 2011-11-09
    Age : 24

    Re: Has anyone had this Servbot problem?

    Post by Leonel on Wed Nov 09, 2011 8:32 pm

    I had #82, now it's a very high number. dang

    Sponsored content

    Re: Has anyone had this Servbot problem?

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Wed Mar 29, 2017 9:21 am